Analýza imunitních procesů při nádorové imunoterapii založené na synergii agonistů TLR a ligandů stimulujících fagocytózu - Uher, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato práce se zabývá analýzou imunitních procesů během imunoterapie, která je založená na synergické kombinaci TLR ligandů a fagocytárních ligandů, které jsou kotvené v membráně buněk. Tato imunoterapie byla testována na myším melanomu B16-F10 a myším pankreatickém adenokarcinomu Panc02. Cíle této práce byly analyzovat nádorový infiltrát, ověřit zapojení získané imunity během této imunoterapie a studovat možnosti zesílení imunoterapeutického efektu použitím ant-CD40 a anti-CTLA-4.
The analysis of immune processes during cancer immunotherapy based on synergy between TLR agonists and phagocytosis stimulating ligands
Keywords: imunoterapie; B16-F10; Panc02; nádorová onemocnění; TLR; immunotherapy; B16-F10; Panc02; cancer; TLR