Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybrané organizaci - Buzková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se věnuje problematice vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané organizaci. Cílem práce je provedení analýzy současného systému vzdělávání a vypracování návrhů na zlepšení. Pro tento účel byla vybrána výrobní společnost ZVVZ MACHINERY, a.s., se sídlem v Milevsku.
Education and Development of Employees in a Chosen Organization
Keywords: vzdělávání; rozvoj; systém vzdělávání; vzdělávací metody; lidské zdroje; zaměstnanci; education; development; system of education; learning methods; human resources; employees