Kvízový přístupový systém pro studenty - Jůda, Martin (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce pojednává o vytvoření přístupového systému umožňující přístup studentům za využití více-faktorové autentizace. Více-faktorová autentizace využívá RFID čip a zodpovězení otázek z absolvovaných předmětů. Systém získává informace o studentech z IS/STAG. Cílem práce bylo vybrání hardwaru, vytvoření softwaru a nasazení jednoho pilotního zařízení. Výsledkem této bakalářské práce je funkční přístupový systém.
The quiz access control system for the students
Keywords: IS/STAG; Python; Flask; přístupový systém; více-faktorová autentizace; Raspberry Pi; RFID; IS/STAG; Python; Flask; access control system; multi-factor authentication; Raspberry Pi; RFID