Lesson Activity Toolkit v Smart Notebook pro interaktivní tabule - Hajduch, Petr (Jihočeská univerzita, 2013)
Lesson Activity toolkit je kolekce miniaplikací (appletů) v softwaru Smart Notebook. Ty slouží pro vytváření výukových materiálů s použitím interaktivní tabule. Jedná se o flashové aplikace, které je možné naplnit vlastním obsahem. Tato bakalářská práce se zabývá problematikou těchto aplikací. Bude zkoumat, jak jsou tyto aktivity využívány v současné výuce, jak se s nimi dá pracovat, a který modul naopak v galerii chybí a mohl by jí vhodně rozšířit. Dále se zabývá možností vytváření a překladu těchto modulů a jejich implementací do prostředí programu Smart Notebook.
Lesson Activity Toolkit in the Smart Notebook software for interactive board
Keywords: Lesson Activity toolkit; Smart Notebook; interaktivní tabule; widget; applet; lat; česká lokalizace; Lesson Activity toolkit; Smart Notebook; interactive board; widget; applet; lat; Czech translation