Sbírka příkladů z matematiky pro 6. ročník základní školy - Tomandlová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce ?Sbírka příkladů z matematiky pro 6. ročník základní školy,? kterou jsem s využitím učebnic, pracovních sešitů a sbírek pro 6. ročník ZŠ ze tří států sepsala, by měla doplnit nedostatek příkladů k probíraným látkám v matematice v 6. ročníku. Sbírka může sloužit k doučování slabších a průměrných žáků, tak i pro nadané žáky k prohloubení jejich zájmu o matematiku. Těžší příklady jsem označovala obrázkem delfína. Poslední kapitola v této sbírce je věnována právě těmto žákům a jejich přípravě na matematické olympiády.
Collection of examples from mathematics for 6 th class of basic school
Keywords: sbírka příkladů; 6. ročník základní školy; desetinná čísla; zlomky; dělitelnost; grafy a diagramy; shodnost; osová souměrnost; středová souměrnost; mnohoúhelníky; hranoly; collection of mathematical exercises