Zkvalitnění systému odměňování zaměstnanců v podniku - Fižová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zdokonalování sytému odměňování zaměstnanců vybraného podnikatelského subjektu. Konkrétně se jedná o ČSOB a.s. a to pobočku Nám. Fr. Křižíka 348/1 390 01 v Táboře. Cílem předložené práce je navržení vhodných opatření vedoucí k zdokonalení systému odměňování daného podniku. Sběr dat je proveden na základě pozorování a dotazníkového šetření. Bakalářská práce je členěna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na nejdůležitější pojmy z oblasti odměňování zaměstnanců a motivace. Vymezuje stěžejní zákony, vyhlášky a nařízení vážící se k odměňování zaměstnanců. Druhá část analyzuje výsledky dotazníkového šetření zaměřeného na efektivitu a spokojenost zaměstnanců se systémem odměňování. Na základě zjištěných poznatků lze v závěru práce nalézt vyhodnocení dat a následné návrhy na opatření, které zajistí reformu v systému odměňování táborské pobočky ČSOB a.s..
Improving the company's employee remuneration system
Keywords: systém odměňování; motivace; řízení lidských zdrojů; analýza; bankovnictví; remuneration system; motivation; human resource management; analysis; banking