Posouzení vlivu výživy a krmení na vybrané provozně ekonomické ukazatele výroby mléka - Dostálová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
V daném zemědělském podniku bude posouzen vliv výživy a krmení na vybrané provozně ekonomické ukazatele výroby mléka.
Nutrition and feeding influence for chosen working economic parameters of milk production
Keywords: dojnice; produkce mléka; náklady; rentabilita produkce mléka; ekonomické zhodnocení výroby mléka; dairycow; milk production; milk cost; rate milk prodiction profitability; economic evaluation of milk production