Jsou živochytné pasti selektivní pro norníky rudé (Myodes glareolus) lišící se v reakcích na nové prostředí - Mladěnková, Nella (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této práce bylo zjistit,zda jsou padací a Chmelovy pasti selektivní pro norníky rudé. Pro toto zjištění byl použit hole-board test.
Are live-trap selective for bank vole (Myodes glareolus), varying in reaction for new environment
Keywords: padací past; Chmelova past; hole-board; selektivita pastí; Pitfall; Hole- board; Chmela´s trap; sampling bias