Vady řeči dětí mladšího školního věku - Demeterová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce s názvem: "Vady řeči mladšího školního věku" se zabývá vadami řeči v širším měřítku. Větší část práce se zaměřuje na dyslalické vady - vady výslovnosti u dětí mladšího školního věku, jelikož tento typ vad je frekventovanější právě ve školním prostředí. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou část, která se týká nejdůležitějších poznatků z oboru logopedie. Druhá část bakalářské práce je praktická - výzkumná. Snaží se potvrdit teze, které jsou nastíněny v teoretické části. Práce je určena pro širokou veřejnost zajímající se o zmíněnou oblast.
Langue defects of younger schoolage children
Keywords: vady řeči; logopedie; prevence; dyslálie; mladší školní věk; defects of speech; speech therapy; prevention; dyslalia; school age