Využití umělého mokřadu pro zlepšení kvality vody znečištěné zemědělskou činností - tzv. Integrated constructed wetland (ICW) concept. - Šestáková, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se návrhem vhodného systému umělého mokřadu pro čištění zemědělských odpadních vod.
Use of constructed wetlands to improve quality of water polluted by agricultural activity- so-called Integrated constructed wetland (ICW) concept.
Keywords: umělé mokřady; čištění odpadních vod; constructed wetlands; wastewater treatment