Měření profilu zpracované půdy. - Kuchválek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce pojednává o měření profilu zpracované půdy a metodách, kterými se profil půdy měří. Dále jsou v práci uvedeny metody, kterými by bylo možné profil půdy měřit a jejich zhodnocení vzhledem k polním podmínkám které při měření profilu půdy nastávají. V práci je uveden návrh měřícího zařízení, které tuto operaci je schopno vykonávat.
Measurement of soil profile
Keywords: měření; profil; zpracování půdy; laser; measure; profile; soil preparation; laser