Územní vztahy a propojení rekreačních funkcí ve vybrané oblasti - Kotoučová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této diplomové práce bylo provést analýzu potenciálu cestovního ruchu v Máchově kraji a analyzovat spolupráci mezi subjekty cestovního ruchu. Byly analyzovány také turistické atraktivity a služby cestovního ruchu v této oblasti. Dle výsledků dotazníkového šetření a SWOT analýzy byly podány návrhy podporující rozvoj cestovního ruchu v Máchově kraji.
Territorial relations and connecting of the recreation functions in the choosen region
Keywords: Máchův kraj; přírodní a kulturně-historické atraktivity; spolupráce mezi subjekty cestovního ruchu; destinační management; Macha{\crq}s region; natural and cultural-historical attractions; partnership between subjects of tourism; destination management