Náboženský život farnosti Vranov nad Dyjí v 20. století - Pisk, Ctirad (Jihočeská univerzita, 2015)
PISK, C. Náboženský život farnosti Vranov nad Dyjí v 20. století. České Budějovice 2015. Bakalářská práce. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Teologická fakulta. Katedra teologických věd. Vedoucí práce R. Svoboda. Tato práce se zabývá náboženským životem farnosti Vranov nad Dyjí v 20. století, pojednává o nejstarších dějinách farnosti až do 19. století. V druhé části práce pak zmiňuje náboženský život v 20. století farnosti a významných osobností tohoto období.
The religious life of the parish Vranov nad Dyji in the 20th century
Keywords: Vranov nad Dyjí; farnost; opravy; kostel; rotunda; komunismus; Vranov; parish; repairs; church; rotunda; communism