Alternativní metody organizace dat - Rubáček, Jan (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je zmapovat problematiku organizace dat,především jejich efektivního vyhledávání. Zvláštní pozornost přitom bude věnována otázce využití 3D pracovních prostředí. Bude provedena analýzy primárních a sekundárních pramenů a na jejím základě vytvoření 3D aplikace.
Alternative methods in data management
Keywords: alternativní organizace dat; alternative data management