Regionální značky a jejich úloha na spotřebitelském trhu potravin - Kučera, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na úlohy regionálních značek na spotřebitelském trhu potravin. V teoretické části je popsán marketing, marketingový výzkum, značka, regionální značka a spotřební chování. Praktická část je zaměřena na průzkum formou dotazníkového šetření. Cílem bylo zjistit, jak běžní spotřebitelé reagují na regionální značení potravin.
Regional brands and their role in the consumer food market
Keywords: Marketing; značka; regionální značka; dotazník.; Marketing; brand; regional brand; questionnaire.