Rozdíly v negativních aspektech životního stylu žáků 2. st. u některých škol na Blatensku - Hůrková, Vendula (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá negativními aspekty životního stylu některých škol na Blatensku. Teoretická část obsahuje seznámení se školním věkem a období puberty. Následně je vysvětlen pojem životní styl a jsou popsány negativní aspekty životního stylu, které se týkají zkoumané skupiny. Praktická část se věnuje zkoumání rozdílů aspektů žáků žijících na vesnici a ve městě. Jsou zde prezentovány výsledky a porovnání výsledků mezi vesnicí a městem.
The differences in the negative aspects of lifestyle of 2nd grade pupils at some schools in Blatensko
Keywords: životní styl; negativní aspekty životního stylu; puberta; vesnice; město; lifestyle; negative aspects of the lifestyle; puberty; village; town