Marketingová komunikace komerčních bank - Šavelová, Patrícia (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat současný stav marketingové komunikace vybraných komerčních bank působících v tuzemsku. Následně je prostřednictvím výzkumu mezi vybranými bankami provedena analýza trendů v marketingové komunikaci, která vyhodnocuje a porovnává jejich využití. Na základě těchto poznatků byla zpracována doporučení pro tyto subjekty.
Marketing Communication of Comercional Banks
Keywords: Marketing; bankovní trh; cílová skupina; marketingová komunikace; reklamní kampaň; Marketing; bank market; target group; marketing communication; advertising campaign