AUDIT VZDĚLÁVACÍHO STŘEDISKA VE VYBRANÉM PODNIKU - Adamová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce obsahuje teoretické vymezení znalostní společnosti, rozvoje lidského kapitálu a vzdělávání. V druhé části jsou zanalyzována data ze sledovaného období 2008 - 2012 doplněná o standardizované a nestandardizované rozhovory, zjevné zúčastněné pozorování a dotazníkové šetření.
AUDIT OF THE EDUCATION CENTRE IN THE SELECTED COMPANY
Keywords: Znalostní společnost; učící se organizace; rozvoj lidských zdrojů; lidský kapitál; rozvoj lidského potenciálu; vzdělávání; celoživotní učení.; Knowledge-based company; learning organization; human resources development; human capital; human potential development; education; lifelong learning.