Důchodová reforma ve finančních službách - Žáková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem diplomové práce je analýza služeb, které jsou nabízeny v rámci připravované důchodové reformy v České republice. Cílem reformy je nalézt optimální variantu pro zabezpečení občanů České republiky v důchodovém věku.
The pension reform in financial services
Keywords: Důchodová reforma; penzijní spoření; penzijní připojištění; finanční rezerva na stáří; dotazníkové šetření; Pension reform; retirement savings; supplementary pension insurance; financial provision for old age; questionnaire survey