Hodnocení traktorového dopravního systému s výměnnými nástavbami v podniku zemědělské prvovýroby. - Jelínek, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zhodnocení výměnného systému s výměnnými nástavbami v zemědělském podniku prvovýroby. První část práce je věnována teoretickým poznatkům týkajících se dané problematiky. Ve druhé části práce je zhodnocen zemědělský podnik a systém výměnných nástaveb, který se skládá z cisterny, velkoobjemové nástavby se silážními nástavkami a rozmetadla. U výše zmíněných nástaveb jsou analyzovány výkonnosti a návratnost systému, investiční a provozní náklady a jejich složky.
Evaluation of the transport with barter system on the holding of primary production agriculture
Keywords: Zemědělský podnik; přeprava; doprava; výměnný systém; nástavba; cisterna; velkoobjemová nástavba; silážní nástavba; rozmetadlo; výkonnost; náklady.; The holding agriculture; transport; transportation; barter system; superstructure; tanks; bulk trucks; silage trucks; spreaders; performance; cost.