Návrh cestní sítě v komplexní pozemkové úpravě - Schneedörfler, Marek (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na vyhodnocení současné cestní sítě v katastrálním území Pracejovice a na návrh nové cestní sítě v této oblasti. Katastrální území Pracejovice se nalézá v jižních Čechách zhruba 5 km od města Strakonice.
Design road networks in complex land treatment
Keywords: pozemkové úpravy; cestní síť; polní cesty; protierozní ochrana; společná zařízení; územní systém ekologické stability (ÚSES); landscaping; road network; field trips; erosion protection; common facilities; territorial system of ecological stability (TSES)