Hodnocení eurových účtů pro studenty - Vaňatová, Jana (Jihočeská univerzita, 2017)
Náplní práce je teoreticky vyhodnotit devizové účty v eurové měně nabízené na trhu, pomocí metod vícekriteriálního hodnocení variant. Toto vyhodnocení bude provedeno pro dva klienty s rozdílnými preferencemi. Dále je náplní práce mezi studenty provést dotazníkové šetření o využívání těchto účtů. Cílem práce je teoreticky vybrat nejlepší účet pro dva potenciální klienty a následně porovnat a okomentovat teoreticky získané výsledky a výsledky dotazníkového šetření a vyhodnotit závěry vícekriteriálního hodnocení se závěry z dotazníkového šetření.
Students euro account evaluation
Keywords: vícekriteriální hodnocení variant; devizový účet; euro; kritéria; váhy; banky; Multi-criteria decision analysis; foreign currency account; Euro; criteria; weights; bank