Generální oprava motoru traktoru John Deere - Prokopcová, Natálie (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato diplomová práce je zaměřena na generální opravu motoru u traktoru John Deere 8320. Je zde popsána závada, která se u tohoto traktoru objevila a také detailní popis postupu celé opravy a montáže motoru. Na závěr je zde i ekonomické porovnání cen opravy zvoleným postupem v této diplomové práci s postupem, kdyby se dával nový polomotor.
John Deere tractor engine overhaul
Keywords: generální oprava; motor; overhaul; engine