Sociální služby ve městě Vlašim - Holejšovská, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá mapováním sociálních služeb poskytovaných ve městě Vlašim. Charakterizuje město Vlašim a představuje počet obyvatel. Dále vysvětluje základní pojmy v sociálních službách a popisuje jednotlivá zařízení sociálních služeb ve městě Vlašim. Dále bakalářská práce, díky rozhovorům s vedoucími pracovníky zařízení sociálních služeb ve městě Vlašim, informuje o tom, jak vedoucí pracovníci hodnotí poskytované služby, jak by poskytované služby změnili, zda jejich klienti požadují další služby a zda mají klienti nějaké výhrady k poskytovaným službám.
Social services in Vlašim
Keywords: sociální služby; město Vlašim; klienti sociálních služeb; vedoucí pracovníci sociálních služeb; domov pro seniory; pečovatelská služba.; social services; the town Vlašim; clients of social services; chiefs of social services; home for the elderly; day care