Inovativní potenciál Pedagogiky Franze Ketta na příkladu Mateřské školy Papírenská v Českých Budějovicích - Urban Ochová, Anežka (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce zkoumá na příkladu Mateřské školy Papírenská v Českých Budějovicích potenciál Pedagogiky Franze Ketta obohatit vzdělávání mimo rámec řízené činnosti. Na základě oblastí přesahujících do každodenních situací života v mateřské škole pojmenovaných expertní skupinou a pozorování vzdělávacích situací v MŠ Papírenská vyhodnocuje jejich přítomnost a možnou inovativnost.
Inovative potential of pedagogy of Franz Kett on the case of Kindergarten Papírenská in České Budějovice
Keywords: pedagogika Franze Ketta; celistvá na smysl zaměřená pedagogika; náboženská pedagogika; předškolní pedagogika; pedagogy of Franz Kett; complex pedagogy focused on meaning; religion education; kindergarten education