Nezaměstnanost žen v táborském regionu - Zaibertová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce se snaží monitorovat nezaměstnanost žen v táborském regionu v letech. 2009-2015 ve srovnání s celkovou nezaměstnaností v regionu ve sledovaném období. V teoretické části budou vysvětleny jednotlivé pojmy, které souvisí s problematikou nezaměstnanosti vůbec. Dále zde bude zmíněna problematika nezaměstnanosti žen v obecné rovině. V praktické části bude sledován vývoj celkové nezaměstnanosti v komparaci s nezaměstnaností žen z různých úhlů pohledu. V jednotlivých kategoriích pro srovnání celkové nezaměstnanosti s nezaměstnaností žen budou použity grafy.
Unemployment of Women in Tábor Region
Keywords: Nezaměstnanost; trh práce; ženy; unemployment; labour market; women