Návrh pracovních listů pro výuku finanční matematiky na SŠ - finanční úvěrové a pojistné produkty, práva spotřebitele - Maršán, Jakub (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je vytvoření pracovních listů, které budou určeny pro výuku vybraných témat z finanční matematiky na střední škole. Práce je zaměřena na úvěrové produkty (spotřebitelské úvěry, splátkový prodej, hypotéky), pojistné produkty (životní i neživotní pojištění) a na práva spotřebitele a vychází z rámcových vzdělávacích programů pro gymnázia.
Worksheets for teaching financial mathematics at secondary school-- financial credit and insurance products, consumer rights
Keywords: pracovní listy; finanční matematika; spotřebitelské úvěry; splátkový prodej; hypoteční úvěry; pojištění; práva spotřebitele; worksheets; financial mathematics; consumer loans; installment sale; mortgage loans; insurance; consumer rights