Audit ERP systému SAP - Lišková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá auditem ERP systému SAP zasazeného do akademického prostředí. V první části práce jsou objasněny základní terminologické pojmy. Vymezen pojem audit a audit informačních systémů spolu s náležitostmi souvisejícími. Následně je definován pojem ERP a představena organizace SAP spolu s auditovaným produktem. V druhé části práce jsou otestovány kontrolní cíle, stanoveny s ohledem na cíl práce, uvedenou literaturu a za využití metodiky COBIT.
Audit of the SAP ERP system
Keywords: audit; informační systém; SAP; ERP; COBIT; audit; information system; SAP; ERP; COBIT