Násilí a agresivita v nemocnicích Jihočeského kraje - Kubešová, Hana (Jihočeská univerzita, 2021)
Hlavním cílem rigorózní práce bylo zmapovat problematiku násilí a agresivity v nemocnicích Jihočeského kraje.
Violence and Aggression in Hospitals in the South Bohemian Region
Keywords: agresivita; násilí; agresivní pacient; sestra; stres; aggression; violence; aggressive patient; nurse; stress