Vývoj aplikace pro zaznamenávání výsledků logopedické diagnostiky - Holakovská, Eva (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce je zaměřená na vývoj aplikace pro uchování informací o klientech a jejich terapiích v rámci logopedické praxe. První část práce se soustředí na životní cyklus softwaru a jednotlivé kroky vedoucí k úspěšnému uvedení aplikace do provozu. Z této teoretické části vychází praktická část popisující vznik a vývoj softwaru pro zaznamenávání výsledků logopedické diagnostiky. Vyvinutý software je schopný uchovávat záznamy o klientech, anamnézách, artikulaci hlásek a jejich skupin, a také diagnostické záznamy z jednotlivých terapií. Z těchto záznamů pak aplikace dokáže vytvořit grafy ukazující klientův progres v rámci jednotlivých diagnostických rovin.
Development of an Application Suitable for Storing Results of Speech Therapy
Keywords: vývoj softwaru; logopedie; životní cyklus informačního systému; C# .NET; Software Development; Speech Therapy; Systems Development Life Cycle; C# .NET