Vyhodnocení nákladů na opravy a údržbu u vybraných traktorů John Deere - Zikmunda, Jan (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá traktory Johne Deere řady 6M a 6R. Teoretická část vychází z odborné literatury a zaměřuje se na motory, údržbu a náklady stroje. V praktické části jsou zpracovány získané informace o nákladech na údržbu a opravu vybraných skupin traktorů, vyhodnocuje je a porovnává.
Evaluation of repair and maintenance costs for selected John Deere tractors
Keywords: Traktory John Deere; údržba traktorů; náklady na opravu; náklady na údržbu.; John Deere tractors; tractor maintenance; repair cost; maintenance cost.