Systém nemzdového odměňování v podniku - Dalihodová, Anna (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce s názvem "Systém nemzdového odměňování v podniku" se zabývá poskytováním zaměstnaneckých výhod. První část práce vysvětluje základní pojmy, které se týkají systému odměňování. Mezi tyto pojmy patří mzda, motivace, zaměstnanecké výhody a cafeteria systém. V druhé části práce je představena vybraná společnost. Hlavní pozornost byla věnována poskytovaným zaměstnaneckým výhodám v tomto podniku. V této části se použila dotazníková metoda, která byla provedena za účelem zjištění skutečnosti, jak vnímají systém mzdového odměňování a poskytování zaměstnaneckých výhod samotní zaměstnanci ve zvoleném podniku. Závěr práce tvoří zhodnocení výsledků z dotazníkového šetření.
System of Non-Wage Remuneration in Company
Keywords: zaměstnanecká výhoda; systém odměňování; mzda; zaměstnanec; motivace; employee benefit; remuneration system; wage; employee; motivation