Zpracování návrhu pozemkové úpravy pro zvolené katastrální území - Hüttner, Martin (Jihočeská univerzita, 2017)
Předmětem diplomové práce bylo zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy ve zvoleném katastrálním území. Po zvolení katastrálního území došlo k místnímu průzkumu a následnému popisu současného stavu území, na jehož základě došlo k analyzování současných problémů a nedostatků, které se řešily pomocí návrhu potřebných opatření v rámci plánu společných zařízení. Pro vypracování návrhu muselo předcházet stanovení obvodu pozemkových úprav. Ukončující operací bylo vypracování nároků třech vybraných vlastníků, pro které následně byl vytvořen návrh nového uspořádání pozemků.
Projection of land consolidation for selected cadastral area
Keywords: pozemkové úpravy; plán společných zařízení; katastrální území Dlouhá; soupis nároků; nové uspořádání pozemků; land adjustments; plan of common facilities; cadastral municipality Dlouha; list of demands; new land arrangements