Kompetence realitních makléřů - Kolková, Monika (Jihočeská univerzita, 2021)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat a vyhodnotit činnost a kompetence realitního maklé-ře, navrhnout kompetenční model a porovnat využití kompetencí v praxi. Jsou zde definovány pojmy jako kompetence, měkké a tvrdé dovednosti, klíčové kompetence realitního makléře, kompetenční model a realitní činnost. Dále je zde analyzována současná situace vybraných realitní makléřů, srovnání teoreticky získaných poznatků se získanými informacemi z praxe a navrženy kompetenční modely a možná zlepšení. Výzkum je prováděn na základě dotazníkového šetření a následné analýzy výsledků z dotazníků pomocí statistických metod v programu Statistica.
Competencies of Real Estate Broker
Keywords: Realitní makléř; Kompetence; Měkké kompetence; Tvrdé kompetence; Kompetenční model; Real Estate Broker; Competence; Soft Skill; Hard Skill; Competency Model