Projevy motivace a stimulace ve vybraném podniku - Černá, Natalie (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá motivací a stimulací zaměstnanců podniku Jaderná elektrárna Temelín. Práce se skládá ze dvou částí - teoretická část a část praktická. Teoretická část uvádí čtenáře do problematiky týkající se motivace a stimulace, vyobrazuje projevy motivace a zmiňuje některé z existujících teorií motivace. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření, které zjišťuje, zda jsou zaměstnanci dostatečně motivováni pro lepší výkony, zda jim motivace vyhovuje nebo co postrádají. Na závěr jsou vypracována možná doporučení ke zlepšení motivace zaměstnanců v podniku.
Manifestations of work motivation and stimulation in chosen company
Keywords: Motivace; stimulace; motivační teorie; spokojenost; lidské zdroje; zaměstnanecké benefity; work motivation; stimulation; theories of motivation; satisfaction; human resources; employee's benefits