Účetnictví v chovu ryb - Telecký, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá účetnictvím v chovu ryb, účtováním specifických oblastí, které se běžně řeší v praktickém životě. Naproti tomu vychází účetnictví ze standardních základů a legislativy, ovšem ne vše může postihnout. To je patrné ze základních pojmů a vazeb v účetnictví.
ACCOUNTING IN ACQUACULTURE
Keywords: účetnictví v rybářství; oblasti; druhy ryb; částečný vliv; další související služby; tradiční chov ryb; politické ambice; výsledky ekonomické činnosti; Accounting in fishery forms; Areas; Species of fish; a partial influence; other related services; the traditional fish breeding; political ambitions; results of economic performance