Chytré domy, chytrá města - Švec, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce je zaměřena na koncept chytrých domů a chytrých měst. Cílem práce je zjistit skutečné využívání nových technologií ve zvolených objektech a doporučit další vhodná řešení pro blízkou budoucnost. Výstupem práce je vlastní návrh strategie Smart City České Budějovice.
Smart houses, smart cities
Keywords: Chytrý dům; chytré město; městská studie; nové technologie; evropská města; České Budějovice; Smart house; Smart city; urban studies; new technologies; European cities; Ceske Budejovice