Přezdívky školáků v Českých Budějovicích - Měšťanová, Květa (Jihočeská univerzita, 2017)
Tématem bakalářské práce je analýza přezdívek žáků základních škol v Českých Budějovicích. Cílem práce je poskytnout údaje o stavu nestandardizovaných vlastních jmen vyskytujících se v současném školním prostředí mezi českobudějovickými školáky.
Nicknames used among pupils in the town of České Budějovice
Keywords: přezdívky; základní škola; České Budějovice; nicknames; primary school; České Budějovice