Optimalizace skladového systému ve vybraném podniku - Janík, Jakub (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této práce je optimalizace skladového systému, ve společnosti Koboz s.r.o, se sídlem v Českých Budějovicích. V práci jsou uvedeny všechny dostupné informace a poznatky týkajících se logistiky, skladování, skladových zásob a jejich klasifikací, skladování a řízení změn. Projektová část práce popisuje společnost Koboz s.r.o a představuje současný systém skladování a organizaci skladu, včetně technologiích používaných ve společnosti. Obsahuje také analýzu ABC. Dále představuje návrhy optimálních variant skladového systému pro zlepšení jeho efektivity, které vychází z metodologie zpracovávaných dat a sestavení nového modelu skladového systému.
Warehouse system optimization in selected company
Keywords: Logistika; optimalizace; skladový systém; sklad; ABC analýza; paletové regály; Logistics; optimization; storage system; warehouse; ABC analysis; pallete shelves