Analýza podmínek pro vstup firmy na zahraniční trh - Papoušková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce je analyzovat podmínky vstupu firmy na zahraniční trh. Vybraná firma pracuje v potravinářském průmyslu, konkrétně v pekařství, od roku 1992. Firma zamýšlí dodávat své produkty na rakouský trh. Motivací a řešením pro vstup na rakouský trh je zájem rakouských občanů o pečivo firmy. Vstup na zahraniční trh není jednoduchý. Proto je velice důležité znát všechny podmínky a povinnosti, které musí být splněny. Úkolem práce je všechny tyto povinnosti vyhledat.
Analysis of the conditions for a company entering into a foreign market
Keywords: Zahraniční trh; potravinářský průmysl; pekařství; podmínky; cena; SWOT analýza.; Foreign market; food processing industry; manufacture of bakery; conditions; price; SWOT analysis.