Projekt rekreačního zařízení - Chepakova, Ekaterina (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce řeší pořízení objektů a jejich rekonstrukci na hotel a restaurační zařízení ve městě Soči v Ruské republice. Obsahuje návrhy hotelu s ubytovací kapacitou pro 46 návštěvníků i kapacitu restauračního pro 48 návštěvníků. Ekonomika provozu hotelu a restaurace je uvedena navržena na 2 roky provozu. Zisk před zdaněním v prvním roce byl stanoven na 8 978 855 RUB RUB, v druhém roce na 10 622 011 RUB. Návratnost investice bude 2 roky.
Project of the recreational facilities
Keywords: Hotel; restaurace; rekonstrukce hotelu; provoz hotelu; provoz restaurace; ekonomika hotelu; ekonomika restaurace.; Hotel; restaurant; reconstruction of the hotel; hotel operation; restaurant operation; hotel management; restaurant management.