Fyziologická a ekologická míra specificity orchidejí a mykorhizních hub - Šternerová, Linda (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku specifičnosti mykorhizních hub u vybraných druhů z čeledi Orchidaceae. Práce je složena ze dvou částí, z literární rešerše a z návrhu vlastního vědeckého projektu.
Physiological and ecological rate of specificity orchids and mycorhizal fungis
Keywords: orchidaceae; orchidej; mykorhiza; ekologie; klíčení; orchidaceae; orchid; mycorrhiza; ecology; germination