Využití DLL knihoven pro rozšíření funkcí aplikace - Klein, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou pluginů ve formě DLL knihoven. Řeší problémy vznikající při tvorbě dynamicky linkovaných knihoven i problematiku navržení programu, který tyto knihovny využívá. Práce vznikla na podnět mnoha začínajících programátorů a právě pro ně je tato publikace koncipována.
Using of DLL libraries for functionality extension
Keywords: DLL; Plugin; DLL; Plugin