Nové pomůcky pro výuku fyziky na gymnáziu: testování, sestavování a vytváření návodů k experimentům - Jícha, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce bylo testování vybavení pro experimenty středoškolské fyziky. Manuály byly vytvořeny tak, aby učitel (Frontální experimenty) nebo žáci (studentské experimenty) mohli pokusy jednoduše zopakovat. Experimenty jsou seřazeny podle chronologie učebnic, což zjednodušuje vyhledávání.
New equipment for teaching physics at high school: testing, assembly and creation of manuals for experiments
Keywords: experiment; fyzika; střední škola; experiment; physics; high school