Mediální výchova a mediální gramotnost (komparativní analýza České republiky a Německa) - Reibenspiesová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce "Mediální výchova a mediální gramotnost (komparativní analýza České republiky a Německa)" pojednává o mediální výchově a mediální gramotnosti na základních školách v České republice a v Německu.
Media Education and Media Literacy (Comparative Analyses of the Czech Republic and Germany)