Ventilační systémy zemědělských staveb - Zdeněk, Jakub (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá popisem ventilačních systémů a jejich jednotlivých částí použitých v zemědělských objektech. V praktické části je zaměřena na popis posklizňové linky a možnostmi úprav v jejím ventilačním systému. Popis a úpravy byly provedeny u posklizňové linky Pluhův Žďár. Práce se zabývá analýzou současného filtračního systému a dále jeho úpravou. V závěru práce byly parametry obou filtračních systémů porovnány a vyhodnoceny.
Ventilation systems for agricultural buildings
Keywords: Vzduchotechnika; ventilátor; filtrace; prašnost; Air conditioning; ventilator; filtration; dustiness