Řešení jezdeckého areálu se stájí pro koně včetně příslušenství - Zeis, Martin (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem diplomové práce je návrh novostavby jezdeckého areálu se stájí pro koně. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se zabývá vývojem chovu koní a stavbami pro chov koní. Ve druhé části diplomové práce je návrh novostavby jezdeckého areálu se stájí pro koně. Novostavba jezdeckého areálu je fiktivní stavbou umístěnou na reálný pozemek v obci Mokrý Lom.
Solution of equestrian center with stable for horses including accessories
Keywords: zemědělské stavby; kůň; jezdectví; chov koní; stavby pro chov koní; projektová dokumentace; stáj; jízdárna; Agricultural buildings; horse; horseback riding; horses breeding; horse beeding buildings; project documentation; stable; riding school