Marketingová komunikace v cestovním ruchu - Juskovičová, Klára (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce analyzuje marketingovou komunikaci a možnosti jejího využívání v oblasti cestovního ruchu. Východiskem je propojení teoretických poznatků s činností vybraných cestovních kanceláří v praxi. Předmětem zkoumání jsou cestovní kanceláře v Táboře. Výběr společností zahrnutých do této práce byl dán především s ohledem na co nejširší zastoupení specializace firem a také jejich mírou ochoty spolupracovat a sdílet data. Tato práce se také zabývá preferencemi respondentů v oblasti produktů cestovních kanceláří a marketingové komunikace.
Marketing communication in tourism
Keywords: Cestovní ruch; marketing; marketingová komunikace; reklama; osobní prodej; podpora prodeje; public relations; Tourism; marketing; marketing communication; advertisement; personal sale; sales promotion; public relations