Posouzení dotačních možností vybraného podniku - Horejš, Libor (Jihočeská univerzita, 2018)
Ta to diplomová práce se zabývá posouzením dotačních možností vybraného podniku. Dotační možnosti podniku budou vyhodnoceny s ohledem na předpokládaný rozvoj podniku a současné dotační podmínky v programovém období 20142020. Součástí tématu je také přehled operačních programů a evropských dotací. Byla provedena charakteristika vybraného podniku, posouzení jeho specifik a konkrétních potřeb. Následně byla provedena analýza investiční politiky a stávajících podmínek provozních dotací. Na základě této analýzy byl navržen konkrétní projekt financovaný prostřednictvím fondů EU. Na závěr byla zpracována žádost o dotaci do určitého operačního programu.
Assessment of grant options of the selected enterprise
Keywords: Programové období; fondy EU; investiční analýza; dotace; program rozvoje venkova; projekt.; Programming period; EU funds; investment analysis; subsidy; rural development program; project.