Technologie zpracování "PET FOOD" - Lišková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá technologickým zpracováním ?PET FOOD?. První část práce je věnována historii krmiv pro domácí zvířata a vysvětlení pojmu co to vlastně ?PET FOOD? je. Druhá část bakalářské práce je zaměřena na suroviny, které se pro výrobu krmiv používají. Ve třetí části jsou krmiva rozdělena do určitých sekcí a poté jsou popsány. Čtvrtá část bakalářské práce detailně popisuje technologické zpracování krmiv pro psy a kočky. Bakalářská práce se také věnuje živinám v krmivech, co domácí zvířata potřebují a naopak co jim škodí. Poslední kapitola je věnována obalům na krmivech. Co musí výrobce krmiv dodržovat a co musí být uvedeno na etiketě.
"PET FOOD" - production technologies
Keywords: Technologie; domácí zvíře; živiny; suroviny; Technology; pet; nutrients; material